Berkley Connect + Carp Mono

Met het nieuwe Connect + heeft Berkley een range hoofdlijnen op de markt gebracht die voor iedere karpervisser de meest ideale oplossing biedt.
De CM90 heeft een aantal eigenschappen die voorheen niet in combinatie waren terug te vinden in andere lijnen op de markt. Hoge trekkracht en nagenoeg geen rek, maar toch soepel en oersterk op de knoop. Hoge schuurbestendigheid en snel zinkend maar ook uitmuntende werpeigenschappen. Kortom, de perfect allround lijn in een onopvallende groene kleur. Verkrijgbaar op 1200 meter spoelen van 0.30mm tot en met 0.45 mm diameter.
Met de CF600 heeft Berkley de nieuwe norm bepaald voor fluorocarbon hoofdlijnen. Deze 100% fluorocarbon lijn is zo soepel dat het voor het eerst mogelijk is om goed en vooral verder te kunnen uitwerpen. Weinig rek, snel zinkend, nagenoeg kinkvrij en geheugenvrij zijn de andere eigenschappen van CF600. Leverbaar op 1200 meter spoelen in de volgende diameters, 0.30mm, 0.34mm en 0.38mm.
Het Berkley Connect+ Carp Mono is sinds begin dit jaar op voorraad bij Camp Carp en de reacties van de gebruikers zijn meer dan lovend.Schermafbeelding 2017-03-16 om 18.06.37

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*