Strategy Grade

Met de gloednieuwe Grade range heeft Strategy wederom aangetoond producten te ontwikkelen waar gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Het assortiment bevat ondermeer tassen, verchillende accessoires pouches, hengel foudralen en een bankstick opbergsysteem.
Bij de Pride Storage Bag is alles uit de kast gehaald om de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk te benutten. Voorzien van een stevige hardcover met kliksysteem om de deksel overeind te houden, en is zo ontworpen dat alle Grade pouches er perfect in passen.
In de range aan pouches zijn een Lead, Bait Bag, Bits & Pieces en Double Accessory op voorraad bij Camp Carp. Voor transport is het Grade Safe Guard Bank Stick System ontwikkeld. Een zeer innovatief systeem om tenminste 3 banksticks met beetmelders en 3 banksticks inclusief back rests op te bergen. Daarnaast kunnen de hangers opgeborgen worden in afsluitbaar vak. Alle items worden zeer goed beschermd en het compacte pakket kan op eenvoudige wijze aan de Pride Storage Bag worden gehangen.Schermafbeelding 2017-02-25 om 14.29.52

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*